Studio for rent: no longer available Ripperdapark in Haarlem

  • 315 m2
  • 8 rooms
  • 28 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Studio in Haarlem. You can contact the advertiser if you have any questions.

Deze unieke, volledig gerenoveerde en gemeubileerde gezinswoning (300 m2) ligt aan een van de meest pittoreske en rustige parken in het hart van Haarlem, op slechts 2 minuten lopen van het treinstation. De volledig woning (300m2) is beschikbaar voor een huurperiode van één jaar. De woning heeft 5 slaapkamers en 3 badkamers, een sauna en een 'penthouse'-appartement met aparte zitkamer en keuken op de bovenste verdieping. Het monumentale pand is luxe afgewerkt, met veel aandacht voor kwaliteit, energie-zuinigheid en duurzaamheid. Door de grote raampartijen aan drie zijden is het huis licht en biedt het mooie uitzichten over het gazon aan de zijkant en het park aan de voorkant, wat de speelplaats is voor de kinderen in de buurt en een ontmoetingsplaats voor buurtgenoten. Tijdens de renovatie hebben de eigenaren en hun architect veel van de originele kenmerken behouden en een zeer comfortabel en energiezuinig pand gecreëerd, inclusief: hoogwaardige isolatie, dubbele monumentale beglazing, vloerverwarming en -koeling in de zomer en groen dak. De tuin met oprit voor 1 auto, ruimte voor fietsen, meerdere terrassen, bbq- en pizza-oven, gazon, trampoline, vele grote bomen en struiken, en is professioneel aangelegd inclusief een automatisch bewateringssysteem.

Op slechts enkele minuten wandelen komt u uit de rust in het bruisende centrum van deze mooie stad, met veel leuke winkelstraten en restaurants. De woning is ook zeer gunstig gelegen ten opzichte van enkele van de beste scholen in Haarlem, waaronder 3 locaties van de internationale scholen. Sportfaciliteiten en -clubs bevinden zich allemaal in de nabije omgeving. De belangrijkste wegen zijn zeer gemakkelijk bereikbaar en de korte afstand tot het treinstation en busstation van Haarlem (2 min. lopen) maken het pendelen naar Amsterdam, Schiphol, Schiphol-Rijk zeer gemakkelijk. De prachtige stranden van Bloemendaal en Zandvoort zijn ook snel bereikbaar per fiets (25 minuten).

Indeling:
Begane grond: Hal met toegang tot de twee zitkamers en eetkamer met houtkachels (voor gezellige avonden), fantastische moderne keuken met uitzicht op terras en gazon. Zonneterras met overdekte veranda (OPTIONEEL gebruik van de tuinstudio tegen meerprijs met extra (4e) badkamer, ideaal voor gasten, au pair of kantoor. Indien niet in gebruik genomen door huurder wordt dit ruimte als opslag voor de eigenaar gebruikt).
Eerste verdieping: 4 ruime slaapkamers en 2 badkamers.
Tweede verdieping: volledig appartement met 1 slaapkamer met ruime woon-/eetkamer met slaapbank en keuken, 5e slaapkamer en een derde badkamer met sauna. Ideaal voor gasten, au pair, als speelruimte voor kinderen en/of thuiskantoor.

Samenvatting:
Woonoppervlakte circa 300 m2;
Perceeloppervlakte circa 570 m2;
Privéparkeergelegenheid voor 1 auto, vergunning (direct beschikbaar) voor 2e auto – op straat parkeren voor het huis;
5 slaapkamers en 3 badkamers (plus optioneel extra gastenverblijf in de tuin met studio en 4e badkamer);
Sauna;
Zonnige tuin, met terras en veel groen;
Dichtbij scholen, sportclubs, treinstation, busstation, winkels en restaurants;
Beschikbaar voor een periode van 12 maanden;
Zeer energiezuinig met warmtepomp;
Huurprijs is exclusief g/w/e/TV/internet en gemeentelasten - gebaseerd op een maandelijkse vergoeding en eindafrekening - kosten alleen voor werkelijk gebruik;
Niet geschikt voor delers of studenten;
Verhuurder heeft het recht van gunning.

Read more with an subscription!

General information

City Haarlem
District/Neighbourhood: Stationsbuurt
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation
Show on map