Studio huren: niet meer beschikbaar Verspronckweg in Haarlem

  • 71 m2
  • 1 kamer
  • 13 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Haarlem. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Deze woning is gesitueerd in een indrukwekkend monumentaal schoolgebouw uit de jaren 20, gelegen in de gewilde Kleverpark buurt dat is getransformeerd in 2022 tot 178 luxe, gerenoveerde en nieuwgebouwde appartementen. Ook zijn er bij het complex twee gemeenschappelijke tuinen, gemeenschappelijke fiets bergingen en gemeenschappelijke elektrische deelauto’s en -fietsen via het bedrijf HELY Deelvervoer.

Alle appartementen zijn voorzien van een vloerverwarming/koelsysteem in gecombineerd met een waterpomp (geen gas in het gebouw). De woningen worden opgeleverd ZONDER vloerbedekking, gordijnen of lampen – de huurder dient dit zelf te regelen. Aan het einde van de huurperiode dient de woning in dezelfde beginstaat te worden opgeleverd, tenzij de volgende huurder bereid is deze toegevoegde zaken over te nemen.

Dit bijzondere studio appartement aan de Verspronckweg 150 C21, gelegen op de tweede verdieping, wordt aangeboden inclusief een parkeerplaats in de ondergelegen garage en bied een balkon met zicht over de gemeenschappelijke tuin. De vorige huurder van C21 biedt de laminaat vloer, gordijnen en wat meubels ter overname.

Indeling:
Lift of trap naar 2e verdieping: entree, met hele hoog plafonds bijzonder L-vorm open woon/slaapkamer met complete keuken (vv vaatwasser, combi-oven, koelkast met vriesvak en afzuigkap). Zeer ruime berging met aansluitingen voor wasmachine en droger en toegang tot balkon. Een deel van het appartement is afgescheiden door de kasten om een heerlijk licht slaapruimte te maken. Deze kast is tevens ter overname van de vorige huurder. Ruim badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.

Waarborgsom is afhankelijk van de persoonlijke situatie van de huurder (als u bijvoorbeeld zzp'er bent of minder dan 6 maanden in Nederland heeft gewoond is de borg 2 maanden).

Diversen:
Woonoppervlakte71m2;
Plafonds meer dan 3m hoog
Ruime balkon;
Volledig keuken (vaatwasser, koelkast met vriesvak, inductie kookplaat, combi-oven) en badkamer (uit 2022), alle muren zijn behang klaar en geschilderd;
Verder wordt de woning kaal opgeleverd: bij C21 is de laminaat vloer, wat gordijnen en meubels ter overname van vorige huurder;
GEEN GAS IN HET GEHELE COMPLEX;
Vloerverwarming en -koeling;
Minimaal huurperiode is 12 maanden, onbepaalde huurovereenkomst;
Borg maximaal 2 maanden;
Niet geschikte voor studenten of kandidaten zonder inkomsten of vermogen (ook niet met een borgsteller).
Voor meer informatie en FAQ’s verwijzen we naar de site hurenindemeester.
Huisdieren wel toegestaan.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Haarlem
Wijk/buurt: Kleverpark-noord
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg
Tonen op kaart