Studio huren: niet meer beschikbaar Verspronckweg in Haarlem

  • 71 m2
  • 1 kamer
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Haarlem. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Deze woning is gesitueerd in een indrukwekkend monumentaal schoolgebouw uit de jaren 20, gelegen in de gewilde Kleverpark buurt dat is getransformeerd in 2022 tot 178 luxe, gerenoveerde en nieuwgebouwde appartementen. Ook zijn er bij het complex twee gemeenschappelijke tuinen, gemeenschappelijke fiets bergingen en gemeenschappelijke elektrische deelauto’s en -fietsen via het bedrijf HELY Deelvervoer.

Alle appartementen zijn voorzien van een vloerverwarming/koelsysteem in gecombineerd met een waterpomp (geen gas in het gebouw). De woningen worden opgeleverd ZONDER vloerbedekking, gordijnen of lampen – de huurder dient dit zelf te regelen, eventueel door overname van de huidige huurder. Aan het einde van de huurperiode dient de woning in dezelfde beginstaat te worden opgeleverd, tenzij de volgende huurder bereid is deze toegevoegde zaken over te nemen.

Dit bijzondere studio appartement aan de Verspronckweg 150 C01, gelegen op de tweede verdieping, wordt aangeboden inclusief een parkeerplaats in de ondergelegen garage en biedt een balkon met zicht over de gemeenschappelijke tuin. De huidige huurder van C01 biedt de laminaat vloer, gordijnen en wat meubels ter overname.

Indeling:
Lift of trap naar 2e verdieping: entree, bijzonder L-vorm open woon-/slaapkamer met complete keuken (vv vaatwasser, combi-oven, koelkast met vriesvak en afzuigkap) en toegang tot balkon. Zeer ruime berging met aansluitingen voor wasmachine en droger. Een deel van het appartement is afgescheiden door de kasten om een heerlijk licht slaapruimte te maken. Deze kast is tevens ter overname van de huidige huurder. Ruim badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Het appartement heeft hoge plafonds waardoor het ruim aanvoelt.

Waarborgsom is afhankelijk van de persoonlijke situatie van de huurder (als u bijvoorbeeld zzp'er bent of minder dan 6 maanden in Nederland heeft gewoond is de borg 2 maanden).

Diversen:
Woonoppervlakte71m2;
Plafonds meer dan 3m hoog
Ruime balkon;
Volledig keuken (vaatwasser, koelkast met vriesvak, inductie kookplaat, combi-oven) en badkamer (uit 2022), alle muren zijn behang klaar en geschilderd;
Verder wordt de woning kaal opgeleverd: bij C01 is de laminaat vloer, wat gordijnen en meubels ter overname van huidige huurder;
GEEN GAS IN HET GEHELE COMPLEX;
Vloerverwarming en -koeling;
Minimaal huurperiode is 12 maanden, huurovereenkomst voor onbepaalde tijd;
Borg maximaal 2 maanden;
Niet geschikte voor studenten of kandidaten zonder inkomsten of vermogen (ook niet met een borgsteller).
Huisdieren wel toegestaan.

Voor meer informatie en FAQ’s verwijzen we naar de site hurenindemeester.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Haarlem
Wijk/buurt: Kleverpark-noord
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg
Tonen op kaart